Főoldal/
Miben segíthetünk / Bankszámlát nyitna? / Ön a „Köz”-ért, mi pedig Önért! Közszféra Bankszámla a közalkalmazottaknak!
Nyomtatási nézet

Ön a „Köz”-ért, mi pedig Önért! Közszféra Bankszámla a közalkalmazottaknak!

A Takarék Közszféra Bankszámlacsomag az alábbi előnyöket nyújtja:

 • A Bankkártyával végrehajtott vásárlások belföldön és külföldön egyaránt 0 Ft
 • A bankszámla megnyitása nem jár költséggel az Ön számára
 • Kedvezményes havi számlavezetési díj e-számlakivonat igénylés esetén**
 • A NetB@nkon keresztül megadott, családi körbe bevont számlák közötti eseti és rendszeres átutalási tranzakciók díja – 2017. április 03. napjától 2017. szeptember 30. napjáig tartó akciónk időtartama alatt – a következő: a havi első 2db tranzakció 0 Ft, azt követően pedig 53 Ft/db! (tudjon meg többet a Díjcsökkentő Családi Csomagról
 • A Díjcsökkentő Családi Kedvezményprogramba bevont lakossági forint bankszámlák esetén a mindenkori, a bankszámla számlacsomagja szerinti havi számlavezetési díjából 50% kedvezmény jár.
 • Exkluzív, érintő funkcióval ellátott Közszféra Takarék Maestro Érintő Bankkártya első éves díj nélkül. ***
 • Külföldre szóló baleset-, betegség-, poggyász és utazási biztosítással járó, kedvezményes díjazású MasterCard Standard Érintő vagy VISA Classic dombornyomott bankkártyák igényelhetőek.
 • Kényelmes telefonos (TeleBank) illetve
  interneten keresztül történő
  (NetB@nk) ügyintézés a nap 24 órájában, melyért a Bank nem számít fel külön havidíjat
 • SMS szolgáltatás, melynek segítségével szöveges üzenetben értesülhet bankkártyája használatáról, vagy a bankszámlája egyenlegéről, valamint az azon történt tranzakciókról.
  Tudjon meg többet az SMS Szolgáltatásról! >>
 • Lakossági folyószámlahitel (a folyószámlahitel igénybevételéhez Takarék lakossági bankszámla szükséges, THM: 21,30%) a mindennapi fizetéseinek zökkenőmentes lebonyolításához nyújt azonnali segítséget. Sikeres hitelbírálat esetén hitelkeretének beállítása jutalékmentesen történik.

Takarék Közszféra Bankszámlacsomag igénybevételének feltétele

Közszféra munkavállaló Számlatulajdonost akkor és addig illetik meg a jelen Bankszámlacsomag kondíciói, amennyiben a Közszféra hatálya alá tartozó munkáltatójától járó munkabére - 2013.augusztus 1.napját követően kötött Közszféra bankszámlacsomagú szerződések, illetve ezen időpontot követően, a meglévő bankszámla mellé választott Közszféra bankszámlacsomag esetén legalább a mindenkori minimálbérnek megfelelő összegben - a Bankszámlájára érkezik (a szükséges nyilatkozat letölthető innen, ezt szükséges a munkáltató részére leadni).

A Közszféra Bankszámlacsomagot választó Számlatulajdonos vállalja, hogy a Bankszámlaszerződés megkötését/ Bankszámlacsomag váltásra vonatkozó szerződésmódosítást követő legkésőbb 1 hónapon belül rendelkezik Munkáltatója felé munkabére e számlára történő utaltatásáról.

A Takarék Közszféra Számlacsomag esetén is lehetőség van társtulajdonos megjelölésére, elegendő, ha az egyik Számlatulajdonos dolgozik a közszférában.

Hogyan igényelheti?

A számlanyitáshoz nincs szükség munkáltatói igazolásra, csak a munkahelye nevére, és ezen túl arra, hogy befáradjon az Önhöz legközelebb eső bankfiókba, ahová kérjük, hozza magával személyazonosító okmányait és adóigazolványát.


Azt gondolja, hogy a bankváltás sok fejfájást okoz?

A bankváltás nálunk nem csak előnyös, hanem kényelmes is! A Takarék Bank Zrt. a Magyar Bankszövetség vonatkozó Ajánlásához csatlakozott bankok esetében felveszi a kapcsolatot az Ön régi (jelenlegi) bankjával, és elintézi /kezdeményezi a forint bankszámlához kapcsolódó  rendszeres átutalási megbízások és csoportos beszedési megbízások  áthelyezését, sőt, akár a számlamegszüntetést is!

Tudjon meg többet a bankváltás előnyeiről >>

*A Takarék Közszféra Bankszámlacsomag igénybevételére jogosult közszféra dolgozók: (közalkalmazottak, köztisztviselők, katonák, rendőrök, bíróságok, ügyészségek alkalmazottai). A Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény, a Köztisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény, a központi államigazgatási szervekről, valamint a kormány tagjai és az államtitkárok jogállásáról szóló 2010. évi XLIII. törvény, a fegyveres szervek hivatásos állományú tagjainak szolgálati viszonyáról szóló 1996. évi XLIII. törvény, a Magyar Honvédség hivatásos és szerződéses katonáinak jogállásáról szóló 2001. évi XCV. törvény, a honvédek jogállásáról szóló 2012. évi CCV. törvény, az igazságügyi alkalmazottak szolgálati jogviszonyáról szóló 1997. évi LXVIII. törvény, a bírák jogállásáról és javadalmazásáról szóló 2011. évi CLXII. törvény, a legfőbb ügyész, az ügyészek és más ügyészségi alkalmazottak jogállásáról és az ügyészségi életpályáról szóló 2011. évi CLXIV. törvény hatálya alá tartozó munkavállalók, valamint a nemzeti  vagyonról szóló 2011. évi CXCVI. tv. 2. számú mellékletében felsorolt tartós állami tulajdonú társasági részesedéssel működő társaságok, valamint azok 100%-os tulajdonában lévő társaságok munkavállalói.

**A havi számlavezetési díj mértéke postai úton kiküldött számlakivonattal 513 Ft, e-számlakivonattal 298 Ft.

***Kedvezményes a Bankkártya éves díja, ha a Bankkártya-szerződés megkötésének időpontjától számított 2 hónapon belül (60 nap türelmi időszak) a Bankkártyához tartozó bankszámla terhére minimum 1 db sikeres,minimum 1.000 Ft értékű bankkártyás vásárlás történik. Feltétel teljesítés hiányában a kártya éves díja Maestro Érintő Bankkártya esetén 3.491 Ft, MasterCard Standard Érintő Bankkártya esetén 7 477 Ft, Visa Classic Bankkártya esetén 7.477 Ft, melynek utólagos terhelése a Bankszámlán legkésőbb a türelmi időszak lejártát követő második munkanapon történik.

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és részleteket a Lakossági Bankszámla Alaphirdetménye, a Bank Pénzügyi Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzata és a Lakossági és Pénzforgalmi Bankszámlák Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák.

 

A Takarék bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek awww.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

 

A(z) Ön a „Köz”-ért, mi pedig Önért! Közszféra Bankszámla a közalkalmazottaknak! az FHB Kereskedelmi Bank Zrt terméke.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Igényeljen lakáshitelt a Takarék Kereskedelmi Banknál!

Minden együtt van az új otthonához

Vegye igénybe a Takarék Kereskedelmi Bank hiteleit, melyekkel egy helyen intézhet mindent, ami az új lakás építéséhez vagy új lakás vásárlásához szükség lehet

Akár 10 millió Ft CSOK támogatással!

Részletek