Nyomtatási nézet

Rendelkezik megfelelő ingatlan fedezettel, és készpénzre van szüksége?

Ön választhat:

  • Az aktuális gazdasági viszonyoknak megfelelő, piaci helyzethez rugalmasan alkalmazkodó hitelt keres? Akkor Önnek a "Takarék Referencia Szabad Felhasználású Jelzáloghitel szabad Felhasználásra" hitelünket ajánljuk! Törlesztőrészlet kiszámításához kattintson!
  • Vagy esetleg a hosszú távon kiszámítható kamat fontos az Ön számára? Akkor a "Takarék Ötös Szabad Felhasználású Jelzáloghitel szabad Felhasználásra" vagy a "Takarék Tízes Szabad Felhasználású Jelzáloghitel Szabad Felhasználásra" hitelünk lehet Önnek a megfelelő! Törlesztőrészlet kiszámításához kattintson!

FHB Ötös Fix Kölcsön ingatlancélra

A Bank a „Takarék Referencia Szabad Felhasználású Jelzáloghitel szabad felhasználásra”, a „Takarék Ötös Szabad Felhasználású Jelzáloghitel szabad felhasználásra” és a "Takarék Tízes Szabad Felhasználású Jelzáloghitel szabadfelhasználásra" konstrukció keretében lehetőséget nyújt arra, hogy Ön terveit mindenfajta kötöttségektől mentesen, szabadon elkölthető, kedvező kamatozású, hosszú távra is igényelhető kölcsönből finanszírozhassa meg. Ez a hiteltípus tehát bármire felhasználható az Ön választása szerint: utazásra, autóvásárlásra, készpénz szükséglet kielégítésére.

A „Takarék Referencia Szabad Felhasználású Jelzáloghitel szabad felhasználásra” kölcsönnél a hitel kamata a 6 hónapos kamatváltoztatási gyakoriságon belül állandó, a „Takarék Ötös Szabad Felhasználású Jelzáloghitel szabad felhasználásra” kölcsön esetében a hitel kamata az 5 éves kamatperióduson belül állandó, míg a "Takarék Tízes Szabad Felhasználású Jelzáloghitel szabad felhasználásra" kölcsönnel a hitel kamata 10 éves kamatperióduson belül állandó.

Miért a Takarék Kereskedelmi Bank piaci kamatozású szabad felhasználás célú hiteleit válassza?

 

  • a piaci viszonyokhoz igazodó, az Ön választásának megfelelő, rövid vagy hosszú távra rögzített kamatok
  • folyósítási díj kedvezmény: nem számítunk fel folyósítási díjat1
  • Takarnet lekérdezési díj kedvezmény: nem számítjuk fel legfeljebb 6 000 Ft értékben a nem hiteles tulajdoni lap lekérdezésének költségét, amennyiben azt a Hitelintézetnél kéri le a TakarNeten keresztül1
  • közjegyzői díjakció: visszatérítjük a közokiratba foglalás díját maximum 50 000 Ft-ig1
  • értékbecslési díj kedvezmény: az első folyósítást követő 30 napon belül visszatérítjük az első értékbecslés díját az alapfedezetre vonatkozóan1


További kedvezmények:

Kamatkedvezmény akció2: a Takarék Ötös és Tízes Szabad Felhasználású Jelzáloghitelek esetén + 0,35% kamatkedvezményA részletekért kattintson!

Kondíciók:


Kamat mértéke3
THM4
Takarék Hatos Referencia Szabad Felhasználású Jelzáloghitel szabad felhasználásra

6 havi BUBOR + 3,54% - 6,54%

jelenleg: 3,79% -6,79%

4,06% - 7,25%
Takarék Ötös Szabad Felhasználású Jelzáloghitel
szabad felhasználásra

jelenleg: 4,65% - 8,00%

4,96% - 8,57%
Takarék Tízes Szabad Felhasználású Jelzáloghitel
szabad felhasználásra
jelenlegi: 5,65% - 9,00% 6,03% - 9,67%

 

Példák szabadfelhasználású kölcsönre:

Konstrukció Takarék Hatos Szabad Felhasználású Jelzáloghitel szabad felhasználásra Takarék Ötös Szabad Felhasználású Jelzáloghitel szabad felhasználásra Takarék Tízes Szabad Felhasználású Jelzáloghitel szabad felhasználásra
Fedezet a jelzáloghitel fedezeteként bevont ingatlan(ok)ra5
önálló jelzálogjog kerül bejegyzésre

a jelzáloghitel fedezeteként bevont ingatlan(ok)ra5 önálló jelzálogjog kerül bejegyzésre

a jelzáloghitel fedezeteként bevont ingatlan(ok)ra5 önálló jelzálogjog kerül bejegyzésre
Hitelező/Hitelközvetítő Takarék Csoport Takarék Csoport Takarék Csoport
Hitelkamat típusa Változó kamatozás Változó kamatozás Változó kamatozás
Hitel Összege 5 000 000 Ft. 5 000 000 Ft. 5 000 000 Ft.
Hitel Devizaneme HUF HUF HUF
Hitel Futamideje 20 év 20 év 20 év
Törlesztőrészletek száma 240 240 240
Vállalt havi rendeszeres jóváírás összege 150 000 Ft-tól 150 000 Ft-tól 150 000 Ft-tól
Hitelkamatláb mértéke 5,04% 5,90% 6,90%

THM

5,38%
6,29%
7,37%
Törlesztőrészlet összege 33 314 Ft 35 783 Ft 38 770 Ft
Fogyasztó által fizetendő teljes összeg 8 079 960 Ft 8 674 200 Ft 9 393 240 Ft
A hitel teljes díja 3 079 960 Ft 3 674 200 Ft 4 393 240 Ft

 

A kényelmesebb hitelügyintézés érdekében vegye igénybe a Takarék Kereskedelmi Bank Online Dosszié szolgáltatását.

A termék kondícióira és a THM-re vojnatkozó részletes információkat a honlap részletes termékoldalai, valamint a vonatkozó Lakossági Jelzáloghitel Hirdetmény, Lakossági Jelzáloghitelezés Általános Szerződési Feltételei és a Pénzügyi Szolgáltatások Üzletszabályzat tartalmazza.

Jelen tájékoztatóban szereplő fogalmak részletes leírása megtalálható a Takarék Kereskedelmi Bank honlapján a Fogalomtár menüpontban.

1 A kedvezmények és az akciók 2019. április 01. napjától visszavonásig érvényesek. A kedvezmény részletes feltételeit a vonatkozó Hirdetmények tartalmazzák.

2 A kamatkedvezmény akció 2019. április 01. napjától visszavonásig érvényes, melynek feltétele a Hitelintézetnél lakossági fizetési számla nyitása/megléte és annak futamidő alatti fenntartása. A kedvezmény részletes feltételeit a vonatkozó Hirdetmények tartalmazzák.

3A Hirdetmény hatálya alatt érvényes BUBOR-ral számolva.

4A fenti THM-ek, meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mindhárom konstrukció (6 hónapos, az 5 éves és a 10 éves kamatváltoztatási gyakoriságú) esetén 5 millió forint hitelösszeg és 20 éves futamidő feltételezésével, 2019. október 01. napjától hatályos adatok alapján. A feltételek változása esetén a THM mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözi a változó kamatozású hitelek kamatkockázatát.

5A jelzáloghitelek igényléséhez a fedezetül bevont ingatlanra vonatkozóan vagyonbiztosítás megkötése vagy megléte szükséges.

A(z) Rendelkezik megfelelő ingatlan fedezettel, és készpénzre van szüksége? az Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. terméke.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Igényeljen lakáshitelt a Takarék Kereskedelmi Banknál!

Minden együtt van az új otthonához

Vegye igénybe a Takarék Kereskedelmi Bank hiteleit, melyekkel egy helyen intézhet mindent, ami az új lakás építéséhez vagy új lakás vásárlásához szükség lehet

Akár 10 millió Ft CSOK támogatással!

Részletek