Főoldal/
Magánszemélyek / Bankszámlák

Bankszámlák

A mindennapi pénzügyei intézéséhez elengedhetetlen a bankszámla. Használatával kényelmesen teljesítheti hétköznapi fizetési megbízásait, legyen az hiteltörlesztés vagy a közüzemi díjak kiegyenlítése. Válassza az igényeinek leginkább megfelelő Takarék Bankszámlát!

Online számlanyitás akár már 10 perc alatt

  • Csupán néhány személyes adatot kell megadnia bankszámla igényléshez!
  • Akár már otthonról is kezdeményezheti a bankszámlanyitást videochaten keresztül. Banki nyitvatartási időben számláját 2 órán belül megnyitjuk. További információ>>>

Tovább

fhb-product-default-photo.jpg

Takarék Díjfaragó Lakossági Bankszámla

Fontosnak tartja a kedvezményes számlavezetést? Aktívan használná bankkártyáját és szívesen élne az elektronikus csatornák nyújtotta lehetőségekkel? Utaltassa hozzánk jövedelmét és válassza a Takarék Díjfaragó Lakossági Bankszámla.

Részletek

Takarék Prémium Bankszámla

Fontos Önnek a megkülönböztetett figyelem, a banki kiszolgálás és a személyes kapcsolattartás? Válassza a magas, látra szóló kamatozást biztosító Takarék Prémium Bankszámlát!

Részletek

Takarék Közszféra Bankszámlacsomag

Köztisztviselők, közalkalmazottak, fegyveres és rendészeti szervek hivatásos állományú tagjai, valamint bírósági vagy ügyészségi dolgozók számára a kedvezményes számlavezetésű, teljes körű pénzforgalmi szolgáltatást biztosító lakossági Takarék Közszféra Bankszámla a megfelelő választás.*

Részletek

Alapszámla

Eddig még nem volt lakossági forint bankszámlája? Kiszámíthatóbbá szeretné tenni a banki költségeit? A Alapszámla egy teljes értékű bankszámla, amellyel fix, havi számlavezetési díj megfizetése mellett olyan szolgáltatásokra jogosult, melyekért külön díj nem kerül felszámításra. A számlán betétet köthet le, vagy törlesztheti a Takarék Jelzálogbank Nyrt.-nél és a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt.-nél felvett hiteleit is.

Részletek

Takarék Osztálykassza Megtakarítási Számla

Nincs még az osztálynak Bankszámlája? Fontos, hogy biztonságosan és rugalmasan tudják gyűjteni az osztálypénzt?

Részletek

Takarék Globál Devizaszámla

Devizában kíván megtakarítani? Alkalmanként teljesít devizában fizetéseket? Külföldre utazik, ezért szüksége lehet valutára is? Önnek ajánljuk a Takarék Globál Devizaszámlát EUR, USD, CHF vagy GBP devizanemben.

Részletek


Csoportos Beszedési Felhatalmazás

Szeretné, ha kényelmesebbé, biztonságosabbá és gyorsabbá tennénk a számlái befizetését? Igényelje Csoportos beszedési szolgáltatásunkat, ezzel megszabadulhat a csekkek befizetésének tortúrájától, a sorban állástól és a felesleges utazgatástól.

Részletek

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Bankszámlák és kapcsolódó szolgáltatások

A Gazdasági Versenyhivatal, a Magyar Nemzeti Bank és a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete által készített lakossági tájékoztató kiadvány

Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

  • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

  • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek