Főoldal/
Magánszemélyek / Bankszámlák / Takarék Díjfaragó Lakossági Bankszámla
Nyomtatási nézet

Takarék Díjfaragó Lakossági Bankszámla

Fontosnak tartja a kedvezményes számlavezetést? Aktívan használná bankkártyáját és szívesen élne az elektronikus csatornák nyújtotta lehetőségekkel? Utaltassa hozzánk jövedelmét és válassza a Takarék Díjfaragó Lakossági Bankszámla.

Amennyiben aktívan használja számláját, de emellett kedvező díjú bankszámlát keres, akkor Önnek kínáljuk a Takarék Díjfaragó Lakossági Bankszámlát

FHB Aktiv Bankszámla

A Takarék Díjfaragó Lakossági Bankszámla díjmentes szolgáltatásai:

  • Bankkártyás vásárlás belföldön és külföldön egyaránt
  • TeleBank és NetB@nk szolgáltatásokhoz való hozzáférés
  • Csoportos beszedési megbízás teljesítése

További szolgáltatások:

  • Kedvezményes számlavezetésben részesül az Ügyfél, amennyiben az adott hónapban a megfigyelési időszak alatt a bankszámlára összesen legalább 90.000 Ft-os külső-jóváírás érkezik 2 – akár több részletben is –, és minimum 5 db, összesen minimum 50 000 Ft értékű terheléses tranzakciót hajt végre, valamint a bankszámlához e-számlakivonat igénylése történik.1
  • Váratlan helyzetekre Takarék Folyószámlahitelt igényelhet (a folyószámlahitel igénybevételéhez Takarék lakossági bankszámla szükséges), THM: 25,88%4.
  • Megtakarításait elhelyezheti lekötött betétben, vagy a számlához havidíjmentesen nyitható, sávos kamatozású Takarék Trezor Megtakarítási Betétszámlán, így még magasabb kamathoz juthat.
  • Vásároljon Takarék Nyereménybetétet akár 10.000 Ft értékben, hogy havonta 100.000 Ft értékű Notebook.hu ajándékkártyát, Suzuki Address 110 típusú robogót, vagy Suzuki Vitara GL 1,6 típusú gépjárművet nyerhessen.


Azt gondolja, hogy a bankváltás sok fejfájást okoz?


A bankváltás nálunk nem csak előnyös, hanem kényelmes is! A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. az Ön igénye esetén felveszi a kapcsolatot az Ön régi (jelenlegi) bankjával, és elintézi /kezdeményezi a forint bankszámlához kapcsolódó  rendszeres átutalási megbízások és csoportos beszedési megbízások  áthelyezését, sőt, akár a számlamegszüntetést is!

Tudjon meg többet a bankváltás előnyeiről >>

A Banknál erre a számlacsomagra vonatkozóan lakossági bankszámlaszerződést bármely 18. életévét betöltött rezidens vagy nem rezidens természetes személy köthet. A bankszámlával kapcsolatos szolgáltatásokért a Bank a mindenkor hatályos Lakossági Bankszámla Hirdetményben megjelölt költségeket és díjakat számítja fel.

1 A kedvezményes számlavezetés feltétele a bankszámlára összesen legalább havi 90 000 Ft-os külső-jóváírás érkeztetése  akár több részletben is, és minimum 5 db, összesen minimum 50 000 Ft értékű tranzakció végzése havonta, valamint a bankszámlához e-számlakivonat igénylése. A feltételek nem teljesítése esetén a havi számlavezetési díj e-számlakivonattal 1 500 Ft, postai úton kiküldött számlakivonattal 1 700 Ft, mely 2018. május 31. napjáig akciósan 1 500 Ft. A feltételek teljesítése esetén a havi számlavezetési díj e-számlakivonattal 200 Ft, postai úton kiküldött számlakivonattal 400 Ft, mely 2018. május 31. napjáig akciósan 200 Ft.

2 Külső jóváírás: a bankszámlára érkező átutalási tranzakciók. A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt., a Takarék Jelzálogbank Nyrt., a Takarék Ingatlan Zrt, valamint a Takarék Lízing Zrt. hitelezésével és időskori életjáradék termékével kapcsolatos számlára érkező jóváírásokat, saját számlák közötti átvezetéseket, – ideértve a 2011. április 1. előtt a jogelődnél (Allianz Bank Zrt.) nyitott bankszámlákról indított saját számlás átvezetésből származó jóváírásokat - lakossági betét lejáratából, betét feltörésből, illetve betéti kamat jóváírásából származó jóváírásokat nem tekintjük külső jóváírásnak.

3 A havi terhelésvizsgálatnál a tárgyhónap első napjától a tárgyhónap utolsó napjáig terjedő időszakban a Bankszámlán az Ügyfél által megadott megbízások kerülnek figyelembe vételre. (vagyis a terhelésvizsgálatnál elfogadott megbízások: eseti és rendszeres átutalások, csoportos beszedési megbízások, bankkártyás vásárlások). Kártyás vásárlás esetén a Bankszámlához kapcsolt bankkártyával történt sikeres tárgyhavi vásárlások összesen összege kerül figyelembe vételre a vásárlás időpontja alapján.) A terhelési feltételek vizsgálatára első alkalommal 2018. június hónapban kerül sor.

4 A 2018. 08.17. napján hatályos Takarék Folyószámlahitel Hirdetmény szerinti THM: 25,88%.

5 Az adóminősítés eredményétől függően

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és részleteket a Lakossági Bankszámla Alaphirdetménye, a Bank Pénzügyi Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzata és a Lakossági és Pénzforgalmi Bankszámlák Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák

A Takarék bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.huoldalon találhatóak.

A(z) Takarék Díjfaragó Lakossági Bankszámla az Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. terméke.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

  • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

  • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek