Főoldal/
Magánszemélyek / Bankszámlák / Takarék Globál Devizaszámla
Nyomtatási nézet

Takarék Globál Devizaszámla

Devizában kíván megtakarítani? Alkalmanként teljesít devizában fizetéseket? Külföldre utazik, ezért szüksége lehet valutára is? Önnek ajánljuk a Takarék Globál Devizaszámlát EUR, USD, CHF vagy GBP devizanemben.

 

Segítünk kiválasztani az Önhöz leginkább passzoló Takarék Bankszámlát!

Számlaválasztó kalkulátor

 

A Takarék Globál Devizaszámla 0 Ft-os szolgáltatásai:

 • Számlavezetés, amennyiben e-számlakivonat igénylése történik
 • Érintő funkcióval ellátott Maestro Érintő betéti kártya első éves díja*
 • TeleBank és NetB@nk szolgáltatásokhoz való hozzáférés

A Takarék Globál Devizaszámla további szolgáltatásai:

 • Első évben kedvezményes díjjal igényelhető MasterCard Standard Érintő bankkártya, 0 Ft-os külföldi
  utasbiztosítással*
 • Az egész világon - a MasterCard kártyatársaság logójával ellátott helyeken - vásárolhat és pénzt vehet fel kártyája segítségével, melyről az SMS Kártyafigyelő szolgáltatásnak köszönhetően Ön azonnali üzenetet kap telefonjára. Tudjon meg többet az SMS Szolgáltatásról! >>
 • Megtakarításait elhelyezheti lekötött betétben, vagy a számlához havidíjmentesen nyitható, sávos kamatozású Takarék Trezor Megtakarítási Betétszámlán, így még magasabb kamathoz juthat.
 • Vásároljon Takarék Nyereménybetétet akár 10.000 Ft értékben, hogy havonta legalább egy darab 100.000 Ft értékű Notebook.hu ajándékkártyát, Suzuki Address 110 típusú robogót, vagy negyedévente Suzuki Vitara GL 1,6 típusú gépjárművet nyerhessen.
 • A Banknál lakossági bankszámlaszerződést bármely 18. életévét betöltött rezidens vagy nem rezidens természetes személy köthet. A bankszámlával kapcsolatos szolgáltatásokért a Bank a mindenkor hatályos Lakossági Hirdetményben megjelölt költségeket és díjakat számítja fel.

Azt gondolja, hogy a bankváltás sok fejfájást okoz?


A bankváltás nálunk nem csak előnyös, hanem kényelmes is! A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. a Magyar Bankszövetség vonatkozó Ajánlásához csatlakozott bankok esetében felveszi a kapcsolatot az Ön régi (jelenlegi) bankjával, és elintézi /kezdeményezi a forint bankszámlához kapcsolódó  rendszeres átutalási megbízások és csoportos beszedési megbízások  áthelyezését, sőt, akár a számlamegszüntetést is!

Tudjon meg többet a bankváltás előnyeiről >>

* Kedvezményes a Bankkártya éves díja, ha a Bankkártya-szerződés megkötésének időpontjától számított 2 hónapon belül (60 nap türelmi időszak) a Bankkártyához tartozó bankszámla terhére minimum 1 db sikeres, minimum 1.000 Ft értékű bankkártyás vásárlás történik. Feltétel teljesítés hiányában a kártya éves díja Maestro Érintő Bankkártya esetén 3.588 Ft, MasterCard Standard Érintő Bankkártya esetén 5.637 Ft, melynek utólagos terhelése a Bankszámlán legkésőbb a türelmi időszak lejártát követő második munkanapon történik.

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és részleteket a Lakossági Bankszámla Alaphirdetménye, a Bank Pénzügyi Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzata és a Lakossági és Pénzforgalmi Bankszámlák Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák.

 

A Takarék bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

 

A(z) Takarék Globál Devizaszámla az Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. terméke.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

 • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

 • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek