Főoldal/
Magánszemélyek / Bankszámlák / Takarék Lakossági Bankszámla+
Nyomtatási nézet

Takarék Lakossági Bankszámla+

 

A Takarék Lakossági Bankszámla+ – egy teljes értékű, kedvező havidíjért elérhető bankszámla, amellyel, az FHB Jelzálogbank Nyrt.-nél és a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt.-nél felvett hiteleit törlesztheti, valamint betétet köthet le

A Takarék Lakossági Bankszámla+ 0-Ft-os díjú szolgáltatásai:

  • Bankkártyás vásárlás belföldön és külföldön egyaránt
  • TeleBank és NetB@nk szolgáltatásokhoz való hozzáférés
  • Csoportos beszedési megbízás teljesítése

További szolgáltatások:

  • Az egész világon - a MasterCard kártyatársaság logójával ellátott helyeken - biztonságosan vásárolhat és pénzt vehet fel bankkártyájával, az SMS szolgáltatásnak köszönhetően.
  • Megtakarításait elhelyezheti lekötött betétben, vagy a számlához havidíjmentesen nyitható, sávos kamatozású Takarék Trezor Megtakarítási Betétszámlán, így magasabb látra szóló kamathoz juthat.
  • Vásároljon Takarék Nyereménybetétet akár 10.000 Ft értékben, hogy havonta 100.000 Ft értékű Notebook.hu ajándékkártyát, Suzuki Address 110 típusú robogót, vagy Suzuki Vitara GL 1,6 típusú gépjárművet nyerhessen.
  • Váratlan helyzetekre Takarék Folyószámlahitelt igényelhet (a folyószámlahitel igénybevételéhez Takarék lakossági bankszámla szükséges) THM: 25,88%*.
  • Ha a bankszámlájára utaltatja munkabérét, vagy nyugdíját, (továbbiakban együtt fizetés) úgy (3 havi rendszeres jövedelem átutalás esetén) a hitelkeret akár fizetésének háromszorosa is lehet.**

A Banknál lakossági bankszámlaszerződést bármely 18. életévét betöltött rezidens vagy nem rezidens természetes személy köthet. A bankszámlával kapcsolatos szolgáltatásokért a Bank a mindenkor hatályos Lakossági Banskzámla Hirdetményben megjelölt költségeket és díjakat számítja fel.


Azt gondolja, hogy a bankváltás sok fejfájást okoz?


A bankváltás nálunk nem csak előnyös, hanem kényelmes is! A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. az Ön igénye esetén felveszi a kapcsolatot az Ön régi (jelenlegi) bankjával, és elintézi /kezdeményezi a forint bankszámlához kapcsolódó  rendszeres átutalási megbízások és csoportos beszedési megbízások  áthelyezését, sőt, akár a számlamegszüntetést is!

Tudjon meg többet a bankváltás előnyeiről >>

*A 2018.08.17. napján hatályos Takarék Folyószámlahitel Hirdetmény szerinti THM: 25,88%.

**Az adósminősítés eredményétől függően

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és részleteket a Lakossági Bankszámla Alaphirdetménye, a Bank Pénzügyi Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzata és a Lakossági és Pénzforgalmi Bankszámlák Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák.

A Takarék bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

A(z) Takarék Lakossági Bankszámla+ az Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. terméke.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

  • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

  • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek