Főoldal/
Magánszemélyek / Bankszámlák / Takarék Nyugdíjas Bankszámla
Nyomtatási nézet

Takarék Nyugdíjas Bankszámla


Bankszámlacsomagunkat már online is megrendelheti!Megrendelem

A Takarék Nyugdíjas Bankszámla szolgáltatásai:

 • 0 FT bankkártyával végrehajtott vásárlás belföldön és külföldön egyaránt
 • Kedvezményes számlavezetési díjat biztosítunk az Ön részére, amennyiben Ön a nyugdíját a Takarék Nyugdíjas Bankszámlájára utaltatja, vagy rendelkezik a Takarék időskori jelzálogjáradék termékkel, és elektronikus számlakivonatot igényel.
 • Érintő funkcióval ellátott Maestro Érintő betéti kártya az első évben éves díj felszámítása nélkül, vagy az első évben kedvezményes díjjal igényelhető MasterCard Standard Érintő bankkártya, 0 Ft-os külföldi utasbiztosítással.*
 • A Díjcsökkentő Családi Kedvezményprogramba bevont lakossági forint bankszámlák esetén a mindenkori, a bankszámla számlacsomagja szerinti havi számlavezetési díjából 50% kedvezmény jár.
 • TeleBank és NetB@nk elektronikus szolgáltatásainkhoz 0 Ft-ért férhet hozzá.
 • Az egész világon vásárolhat és pénzt vehet fel kártyájával, melyről az SMS Kártyafigyelő szolgáltatásnak köszönhetően Ön azonnali üzenetet kap telefonjára.

Tudjon meg többet az SMS Szolgáltatásról! >>

 • A számláról törlesztheti a Takarék Jelzálogbank Nyrt-nél vagy a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt.-nél fennálló hiteleit.
 • Megtakarításait elhelyezheti lekötött betétben, vagy a számlához havidíjmentesen nyitható, sávos kamatozású Takarék Trezor Megtakarítási Betétszámlán így még magasabb kamathoz juthat.
 • Vásároljon Takarék Nyereménybetétet akár 10.000 Ft értékben, hogy havonta legalább egy darab 100.000 Ft értékű Notebook.hu ajándékkártyát, Suzuki Address 110 típusú robogót, vagy Suzuki Vitara GL 1,6 típusú gépjárművet nyerhessen.

Azt gondolja, hogy a bankváltás sok fejfájást okoz?

A bankváltás nálunk nem csak előnyös, hanem kényelmes is! A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. a Magyar Bankszövetség vonatkozó Ajánlásához csatlakozott bankok esetében felveszi a kapcsolatot az Ön régi (jelenlegi) bankjával, és elintézi /kezdeményezi a forint bankszámlához kapcsolódó  rendszeres átutalási megbízások és csoportos beszedési megbízások  áthelyezését, sőt, akár a számlamegszüntetést is!

Tudjon meg többet a bankváltás előnyeiről >>

A számlacsomagot a 60. életévüket betöltött, vagy a Takarék Jelzálogbank Nyrt-nél időskori jelzálogjáradék szerződéssel rendelkező Ügyfeleink igényelhetik. A bankszámlával kapcsolatos szolgáltatásokért a bank a mindenkor hatályos Lakossági Hirdetményben megjelölt költségeket és díjakat számítja fel.

* Kedvezményes a Bankkártya éves díja, ha a Bankkártya-szerződés megkötésének időpontjától számított 2 hónapon belül (60 nap türelmi időszak) a Bankkártyához tartozó bankszámla terhére minimum 1 db sikeres, minimum 1.000 Ft értékű bankkártyás vásárlás történik. Feltétel teljesítés hiányában a kártya éves díja Maestro Érintő Bankkártya esetén 4.101 Ft, MasterCard Standard Érintő Bankkártya esetén 6.150 Ft, melynek utólagos terhelése a Bankszámlán legkésőbb a türelmi időszak lejártát követő második munkanapon történik.

 

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és részleteket a Lakossági Bankszámla Alaphirdetménye, a BankPénzügyi Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzata és a Lakossági és Pénzforgalmi Bankszámlák Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák.

A Takarék bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

 

A(z) Takarék Nyugdíjas Bankszámla az Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. terméke.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

 • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

 • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek