Főoldal/
Magánszemélyek / Bankszámlák / Takarék Osztálykassza Megtakarítási Számla
Nyomtatási nézet

Takarék Osztálykassza Megtakarítási Számla

Nincs még az osztálynak Bankszámlája? Fontos, hogy biztonságosan és rugalmasan tudják gyűjteni az osztálypénzt?

A Takarék Osztálykassza Megtakarítási Számla 2018. december 31-ig díjmentes számlavezetési díjjal1, valamint akár díjmentes2 – érintő funkcióval ellátott – Maestro Bankkártyával igényelhető.

A Takarék Osztálykassza Megtakarítási Számla díjmentes szolgáltatásai:

  • Számlanyitási és számlavezetési díj1
  • Bankkártyás vásárlás belföldön és külföldön egyaránt
  • Érintő funkcióval ellátott Maestro betéti kártya első éves díja2
  • TeleBank és  NetB@nk szolgáltatásokhoz való hozzáférés

További szolgáltatások:

  • Kedvező díjazású eseti és rendszeres belföldi forint átutalás, amennyiben azokat NetB@nk szolgáltatásunkon keresztül nyújtja be.
  • A Díjcsökkentő Családi Kedvezményprogramba bevont lakossági forint bankszámlák esetén a mindenkori, a bankszámla számlacsomagja szerinti havi számlavezetési díjából 50% kedvezmény jár. (tudjon meg többet a Díjcsökkentő Családi Csomagról).
  • Kedvező készpénzfelvételi lehetőség ATM-ből.
  • SMS szolgáltatás (KártyaFigyelő, EgyenlegFigyelő, TranzakcióFigyelő)

Azt gondolja, hogy a bankváltás sok fejfájást okoz?

A bankváltás nálunk nem csak előnyös, hanem kényelmes is!

A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. a Megbízása esetén felveszi a kapcsolatot az Ön régi (jelenlegi) bankjával, és elintézi /kezdeményezi a forint bankszámlához kapcsolódó rendszeres átutalási megbízások áthelyezését, sőt, akár a számlamegszüntetést is!

Az Alapszámlához opcionálisan igényelhető szolgáltatások igénybevétele esetén az igénybe vett szolgáltatásokért a Bank a mindenkor hatályos vonatkozó Hirdetményben megjelölt költségeket és díjakat számítja fel.

Tudjon meg többet a bankváltás előnyeiről >>

A Banknál erre a számlacsomagra vonatkozóan lakossági bankszámlaszerződést bármely 18. életévét betöltött, cselekvőképes rezidens vagy nem rezidens természetes személy köthet, aki adott megbízói közösség (vagyis Általános Iskolai, Szakiskolai, Szakközépiskolai és Gimnáziumi osztályok/szakkörök) megtakarítási kezelésére jogosult. A bankszámla megnyitásának feltétele a számlanyitással egyidejűleg az Osztályképviselői Nyilatkozat benyújtása is. A bankszámlával kapcsolatos szolgáltatásokért a Bank a mindenkor hatályos Lakossági Hirdetményeiben megjelölt költségeket és díjakat számítja fel.

1A 2018. december 31. napjáig tartó akció keretében a megnyitott Takarék Osztálykassza Megtakarítási Számla havi számlavezetési díja nem kerül felszámításra függetlenül attól, hogy a számlavezetési díjkedvezmény feltétele teljesítésre került-e. Az akció lezárását követően  Takarék Osztálykassza Megtakarítási Számla havi számlavezetési díja csak abban az esetben nem kerül felszámításra, ha az Osztályképviselő a Számlakedvezményhez kapcsolódó Nyilatkozatok benyújtásával igazolni tudja, hogy a Takarék Kereskedelmi Banknál legalább - az adott osztályba/szakkörbe járó - 3 diák rendelkezik a Takarék Kereskedelmi Banknál, a 14-24 év közötti Ügyfelek részére vezetett Takarék Hello Bankszámlával. A Nyilatkozat kitöltése és annak leadása nem szükséges a számlanyitással egyidejűleg. A feltétel teljesülését a Bank havonta ellenőrzi, és amennyiben 3 fő alá csökken a Takarék Hello Bankszámlával rendelkező diákok száma, úgy a Takarék Osztálykassza Megtakarítási Számla számlavezetési díja (ismételten) felszámításra kerül.

2 Díjmentes a Bankkártya éves díja, ha a Bankkártya-szerződés megkötésének időpontjától számított 2 hónapon belül (60 nap türelmi időszak) a Bankkártyához tartozó bankszámla terhére minimum 1 db sikeres, minimum 1.000 Ft értékű bankkártyás vásárlás történik. Feltétel teljesítés hiányában a kártya éves díja Maestro Érintő Bankkártya esetén 1.024 Ft, melynek utólagos terhelése a Bankszámlán legkésőbb a türelmi időszak lejártát követő második munkanapon történik.

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és részleteket a Lakossági Bankszámla Alaphirdetménye, a Takarék Osztálykassza Megtakarítási Számla Hirdetmény, a Bank Pénzügyi Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzata és a Lakossági és Pénzforgalmi Bankszámlák Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák.

A Takarék bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

 

A(z) Takarék Osztálykassza Megtakarítási Számla az Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. terméke.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

  • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

  • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek