Főoldal/
Magánszemélyek / Bankszámlák / Takarék Prémium Bankszámla
Nyomtatási nézet

Takarék Prémium Bankszámla

Fontos Önnek a megkülönböztetett figyelem, a banki kiszolgálás és a személyes kapcsolattartás? Válassza a magas, látra szóló kamatozást biztosító Takarék Prémium Bankszámlát!

Bankszámlacsomagunkat már online is megrendelheti!Megrendelem

A Takarék Prémium Bankszámla szolgáltatásai:

 • A TeleBankon keresztül rövid várakozási idővel elérhető, kiemelt ügyintéző minden nap 0-24 óráig
 • Kedvezményes éves díjú, magas presztízs értékű MasterCard Gold Érintő bankkártya 0 Ft-os külföldi utasbiztosítással
 • A Díjcsökkentő Családi Kedvezményprogramba bevont lakossági forint bankszámlák esetén a mindenkori, a bankszámla számlacsomagja szerinti havi számlavezetési díjából 50% kedvezmény jár.
 • Megtakarításait elhelyezheti lekötött betétben, vagy a számlához havidíjmentesen nyitható, sávos kamatozású Takarék Trezor Megtakarítási Betétszámlán, így még magasabb kamathoz juthat.
 • Vásároljon Takarék Nyereménybetétet akár 10.000 Ft értékben, hogy negyedévente legalább egy darab Suzuki Vitara GL 1,6 típusú gépjárművet vagy havonta legalább egy darab 100.000 Ft értékű Notebook.hu ajándékkártyát, Suzuki Address 110 típusú robogót nyerhessen.
 • Magas, sávos, a mindenkori piaci helyzethez igazodó látra szóló kamatozás a bankszámla napi záróegyenlege után:


Összegsáv Éves kamat EBKM1
0 - 999.999 Ft jegybanki alapkamat - 3,5%, de minimum évi 0,01% 0,01%
1.000.000 - 4.999.999 Ft jegybanki alapkamat - 3,0%, de minimum évi 0,01% 0,01%
5 millió Ft és afelett jegybanki alapkamat - 2,50%, de minimum évi 0,01%

0,01%1

 

A Takarék Prémium Bankszámla 0-Ft-os szolgáltatásai:

 • Bankkártyás vásárlás belföldön és külföldön egyaránt
 • Érintő funkcióval ellátott Maestro betéti kártya első éves díja2
 • TeleBank és NetB@nk szolgáltatásokhoz való hozzáférés.


A bankszámla megnyitásának feltétele a számlanyitással egyidejűleg bármilyen típusú betéti kártya igénylése.

Kedvezményes számlavezetés, amennyiben az adott hónapban a számlatulajdonos a mindenkori lakossági bankszámla hirdetményben megfogalmazott feltételeket bármelyikét teljesíti, és e-számlakivonatot igényel.**

**Feltételek:

 • A bankszámlára havi minimum 180.000 Ft-os jövedelem jóváírás érkezik egy összegben
 • vagy a Takarék Kereskedelmi Banknál összesen legalább min. 10 millió forintos megtakarítási állománnyal rendelkezik,
 • vagy a Takarék Kereskedelmi Bank Zrt-nél/ Takarék Jelzálogbank Nyrt-nél min. 30 millió forintos jelzáloghitellel rendelkezik adósként vagy adóstársként és nincs 90 napot meghaladó törlesztési késedelme.  Devizában nyilvántartott megtakarítás/ jelzáloghitel esetén a számlanyitás napján jegyzett Takarék Kereskedelmi Banki számlakonverziós vételi árfolyamot alkalmazva kerül a megtakarítási/ jelzáloghitel állomány kiszámításra,
 • vagy a tárgyhónap végén az ügyfél adósként fennálló összes pénzügyi lízing tartozása legalább 30 millió Ft és nincs 90 napot meghaladó törlesztési késedelme. A lízingállomány megállapításánál valamennyi, a Takarék Ingatlanlízing Zrt-nél fennálló pénzügyi lízing állomány figyelembevételre kerül.

Amennyiben a fenti feltételek valamelyike tárgyhónapban nem teljesül, úgy a havi számlavezetési díj mértéke e-számlakivonattal: 4.441 Ft/ hó, postai úton kiküldött számlakivonattal 4.667 Ft/hó. A fenti bármely feltétel teljesítése esetén a számlavezetési díj postai úton kiküldött számlakivonattal 542 Ft.

Azt gondolja, hogy a bankváltás sok fejfájást okoz?


A bankváltás nálunk nem csak előnyös, hanem kényelmes is! A Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. a Magyar Bankszövetség vonatkozó Ajánlásához csatlakozott bankok esetében felveszi a kapcsolatot az Ön régi (jelenlegi) bankjával, és elintézi /kezdeményezi a forint bankszámlához kapcsolódó  rendszeres átutalási megbízások és csoportos beszedési megbízások  áthelyezését, sőt, akár a számlamegszüntetést is!

Tudjon meg többet a bankváltás előnyeiről >>

A Banknál erre a számlacsomagra vonatkozóan lakossági bankszámlaszerződést bármely 18. életévét betöltött rezidens vagy nem rezidens természetes személy köthet. A bankszámla megnyitásának feltétele a számlanyitással egyidejűleg bármilyen típusú betéti kártya igénylése. A bankszámlával kapcsolatos szolgáltatásokért a Bank a mindenkor hatályos Lakossági Hirdetményben megjelölt költségeket és díjakat számítja fel.

1Az EBKM mértéke a 2018.08.01-jén érvényes jegybanki alapkamat mértéket alapul véve, 10 millió Ft-os számlaegyenleg feltételezésével került kiszámításra.

2 Kedvezményes a Bankkártya éves díja, ha a Bankkártya-szerződés megkötésének időpontjától számított 2 hónapon belül (60 nap türelmi időszak) a Bankkártyához tartozó bankszámla terhére minimum 1 db sikeres, minimum 1.000 Ft értékű bankkártyás vásárlás történik. Feltétel teljesítés hiányában a kártya éves díja Maestro Bankkártya esetén 4.101 Ft, MasterCard Standard Érintő Bankkártya esetén 5.123 Ft, Visa Classic Érintő Bankkártya esetén 5.123 Ft, melynek utólagos terhelése a Bankszámlán legkésőbb a türelmi időszak lejártát követő második munkanapon történik.

A tájékoztatás nem teljes körű, a további feltételeket és részleteket a Lakossági Bankszámla Alaphirdetménye, a Bank Pénzügyi Szolgáltatási Üzletági Üzletszabályzata, a betéti szerződés részletes leírását a Lakossági és Pénzforgalmi bankszámlák Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák.

A Takarék bankszámlák és betétek az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) által biztosítottak, továbbá azokat az OBA védőernyőjén felül a Takarék Garanciaközösség is védi. További részletek és feltételek a www.garanciakozosseg.hu oldalon találhatóak.

 

A(z) Takarék Prémium Bankszámla az Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. terméke.

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

 • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

 • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek