Főoldal/
Magánszemélyek / E-Szolgáltatások / Netb@nk / Autópályamatrica-vásárlás
Nyomtatási nézet

Autópályamatrica-vásárlás

Ismerkedjen meg új Netb@nk szolgáltatásunkkal! Otthonról néhány klikkeléssel vásárolhat  érvényes autópálya-matricát.

Az Autópályamatrica-vásárlás minden Netb@nkkal rendelkező ügyfelünknek rendelkézésére áll.

Néhány kattintással vásárolhat Magyarország díjköteles autópályáira érvényes autópálya-matricát.

Netb@nkban vásárolható autópálya-matrica kategóriák


heti havi éves
B2 A 3,5 tonnát meghaladó megengedett legnagyobb össztömegű autóbuszok és lakóautók bármilyen vontatmánnyal is. Érvényes a vásárló által megjelölt kezdő napra és további kilenc napra (összesen 10 egymást követő napra). A 3,5 tonnát meghaladó megengedett legnagyobb össztömegű autóbuszok és lakóautók bármilyen vontatmánnyal is. Érvényes a vásárló által megjelölt kezdőnaptól a következő hónap ugyanazon napja 24. órájáig. Ha nincs ilyen nap, akkor a hónap utolsó napjának 24. órájáig.
A 3,5 tonnát meghaladó megengedett legnagyobb össztömegű autóbuszok és lakóautók. Érvényes a vásárlás napjától a következő év január 31. napjának végéig.
D1 motoros Motorkerékpár kategória, kizárólag 10 napos (heti) változatban. Havi és éves igény esetén D1 személyautó kategóriát válassza! Érvényes a vásárló által megjelölt kezdő napra és további kilenc napra (összesen 10 egymást követő napra). csak heti változatban vásárolható csak heti változatban vásárolható
D1 Motorkerékpár, valamint a legfeljebb 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömegű gépjármű és mindezek bármilyen vontatmánnyal is. Érvényes a vásárló által megjelölt kezdő napra és további kilenc napra (összesen 10 egymást követő napra). Motorkerékpár, valamint a legfeljebb 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömegű gépjármű és mindezek bármilyen vontatmánnyal is. Érvényes a vásárló által megjelölt kezdőnaptól a következő hónap ugyanazon napja 24. órájáig. Ha nincs ilyen nap, akkor a hónap utolsó napjának 24. órájáig. Motorkerékpár, valamint a legfeljebb 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömegű - a személygépkocsi vezetőjét is ideértve legfeljebb 7 személy szállítására alkalmas - személygépkocsi és annak vontatmánya. Érvényes a vásárlás napjától a következő év január 31. napjának végéig.
D2 Hétnél több személy szállításra alkalmas személygépkocsi, valamint a legfeljebb 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömegű tehergépkocsi és lakóautó. Érvényes a vásárló által megjelölt kezdő napra és további kilenc napra (összesen 10 egymást követő napra). Hétnél több személy szállításra alkalmas személygépkocsi, valamint a legfeljebb 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömegű tehergépkocsi és lakóautó. Érvényes a vásárló által megjelölt kezdőnaptól a következő hónap ugyanazon napja 24. órájáig. Ha nincs ilyen nap, akkor a hónap utolsó napjának 24. órájáig. Hétnél több személy szállításra alkalmas személygépkocsi, valamint a legfeljebb 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömegű tehergépkocsi és lakóautó. Érvényes a vásárlás napjától a tárgyévet követő év január 31. napjának 24. órájáig.
U D2 és B2 díjkategóriába tartozó járművek vontatmánya. Érvényes a vásárló által megjelölt kezdő napra és további kilenc napra (összesen 10 egymást követő napra). D2 és B2 díjkategóriába tartozó járművek vontatmánya. Érvényes a vásárló által megjelölt kezdőnaptól a következő hónap ugyanazon napja 24. órájáig. Ha nincs ilyen nap, akkor a hónap utolsó napjának 24. órájáig. D2 és B2 díjkategóriába tartozó járművek vontatmánya. Érvényes a vásárlás napjától a tárgyévet követő év január 31. napjának 24. órájáig.
D1 megyei csak éves változatban vásárolható csak éves változatban vásárolható Motorkerékpár, valamint a legfeljebb 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömegű - a személygépkocsi vezetőjét is ideértve legfeljebb 7 személy szállítására alkalmas - személygépkocsi és annak vontatmánya. Érvényes a vásárlás napjától a tárgyévet követő év január 31. napjának 24. órájáig a kiválasztott megyére.
D2 megyei csak éves változatban vásárolható csak éves változatban vásárolható Hétnél több személy szállításra alkalmas személygépkocsi, valamint a legfeljebb 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömegű tehergépkocsi és lakóautó. Érvényes a vásárlás napjától a tárgyévet követő év január 31. napjának 24. órájáig a kiválasztott megyére.
B2 megyei csak éves változatban vásárolható csak éves változatban vásárolható Autóbuszok. Érvényes a vásárlás napjától a tárgyévet követő év január 31. napjának 24. órájáig a kiválasztott megyére.
U megyei csak éves változatban vásárolható csak éves változatban vásárolható D2 és B2 díjkategóriába tartozó járművek vontatmánya. Érvényes a vásárlás napjától a tárgyévet követő év január 31. napjának 24. órájáig a kiválasztott megyére.

 

Vásárlás menete     Megnézem a videót > >

Lépjen be Netb@nkjába, majd válassza ki az E- szolgáltatások menüpont alatt lévő autópályamatrica-vásárlás menüpontot.

  • Válassza ki számláját amire a vásárlását terheli
  • Válassza ki rendszáma felségjelét
  • Írja be a következő mezőbe rendszámát
  • Válassza ki a megvásárolni kívánt matrica típusát
  • Válassza ki az érvényességi időt, amely időponttól kívánja, hogy érvényes legyen a megvásárolni kívánt autópálya-matrica
  • Amennyiben ÁFÁ-s számlát kér a tranzakcióról, pipálja be az adott mezőt, és töltse ki adataival
  • Kattintson a tovább gombra, ezzel érvényesíti vásárlását

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Figyelmébe ajánljuk a Magyar Bankszövetség és a Magyar Nemzeti Bank honlapját is:

Jelzáloghitelek

Segítünk, hogy könnyebb legyen az élet!

  • Számolja ki hiteligénye várható törlesztőrészletét vagy nézze meg, jogosult-e állami támogatásra.

Részletek

  • Az Online Dosszié használatával meggyorsíthatja hitelkérelme benyújtását.

Részletek