Nyomtatási nézet

Diákhitel

Ha a felsőoktatásban tanulsz, és a tanulmányaid folytatásához szükséged van egy kedvező feltételű hitelre, a Diákhitel ideális lehet Neked!

Takarék Hello számlád mellé gyors ügyintézéssel, önköltségi elven működő Diákhitelt is igénybe vehetsz, amelyhez a hiteligénylési csomagot díjmentesen bocsátjuk a rendelkezésedre!

A Diákhitel összegét Te választhatod meg! Ha államilag támogatott képzésben veszel részt, a hitel összege akár havi  40.000 Ft, ha költségtérítéses képzésben veszel részt, akár havi 50.000 Ft is lehet. Igényednek megfelelően lehetőséged van a hitelt havonta vagy a teljes félévre (5 hónapra) előre, akár egy összegben is felvenni (egy szemeszterre akár 250.000 Ft).

Bankunk kizárólag a kitöltött igénylési, módosítási adatlapok formai kitöltését vizsgálja, valamint az igénylő személyes adatait ellenőrzi, majd az átvett adatlapot a Diákhitel Központ részére továbbítjuk.

A Diákhitel igénylése rendkívül egyszerű és gyors! Látogass el fiókjaink egyikébe, hozd magaddal a személyi igazolványodat és a lakcím kártyádat (ha van), illetve szükséged lesz az adószámodra is. Az igénylőlap kitöltése nem bonyolult, de ha szükséges, munkatársaink segítenek.

Minden egyéb, a Diákhitellel kapcsolatos részletes információhoz (igényelhető hitel típusa /Diákhitel 1. és Diákhitel 2./, folyósítás, törlesztés, kamat) az alábbi elérhetőségeken juthatsz hozzá:

  • Keresd fel a Diákhitel Központ honlapját a www.diakhitel.hu címen.
  • Hívd a Diákhitel Központ telefonos ügyfélszolgálatát a 06-40-24-00-24 számon (munkanapokon 8-18 óráig).
  • Írj emailt az info@diakhitel.hu címre.

Nézd meg a Diákhitel nyomtatványokat a Diákhitel Központ honlapján!

 

Számoljon velünk!

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Igényeljen lakáshitelt a Takarék Kereskedelmi Banknál!

Minden együtt van az új otthonához

Vegye igénybe a Takarék Kereskedelmi Bank hiteleit, melyekkel egy helyen intézhet mindent, ami az új lakás építéséhez vagy új lakás vásárlásához szükség lehet

Akár 10 millió Ft CSOK támogatással!

Részletek

Kalkulátorok

Ellenőrizze egyszerűen jogosult-e a CSOK-ra!

Ellenőrizze egyszerűen, hogy jogosult-e kamattámogatott hitelre!