Hitelkiváltás? Mire ő végez, mi kiszámoljuk,hogy megéri-e.

Piaci kamatozású jelzálóghitelek hitelkiváltásra.
Egy perc számolgatás a Takarék Jelzáloghitel-kalkulátorral,
és kiderül, hogy érdemes-e kiváltani a hitelét!

Tovább a kalkulátorhoz
Olvasson tovább!

Milyen előnyökkel jár?

Forint alapon,
árfolyamkockázat nélkül.
Értékbecslési díj visszatérítéssel egy ingatlan esetén a folyósítást követően1.
Folyósítási díj nélkül2.
Egyszerűsített
hitelkiváltási folyamattal.
Közjegyzői okirat díjainak visszatérítésével3.

Válassza rugalmas, referencia hozamhoz kötött kamatozású Takarék Referencia Otthon Lakáshitelt ingatlancélú hitelkiváltás esetén vagy a Takarék Referencia Szabad Felhasználású Jelzáloghitelt egyéb (nem ingatlancélú) hitelkiváltás esetén, ha a gazdasági viszonyokhoz igazodó megoldást keres!

A hitel kamata a 6 havi BUBOR-hoz mint referenciahozamhoz kötve változik, kamatfelára 5 éven belül állandó.
THM: 2,58%-7,25%4

Ha viszont fontos Önnek a hosszú távon kiszámítható kamat, akkor:
- Ingatlancélú hitelkiváltás esetén a Takarék Ötös Otthon Lakáshitelt vagy a Takarék Tízes Otthon Lakáshitelt ajánljuk,
- Egyéb célú hitelkiváltás esetén a Takarék Ötös Szabad Felhasználású Jelzáloghitelt vagy a Takarék Tízes Szabad Felhasználású Jelzáloghitelünket ajánljuk.

A hitel kamata 5, illetve 10 éves kamatperióduson belül állandó.
THM: 3,48%-9,67%4

Tudjon meg többet a Takarék hitelkiváltó megoldásairól!

A kényelmesebb hitelügyintézés érdekében vegye igénybe a Takarék Kereskedelmi Bank Online Dosszié szolgáltatását.

Kérdése van?

Adja meg adatait, felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Hiba
Kötelező mező!
Kötelező mező! Pl.: nev@email.hu
Kötelező mező! Pl.: +36 20 123 4567

Szerepel a negatív adóslistán?*

KHR nyilvántartás, korábbi nevén BAR lista.
Kötelező mező!

Adatkezelési tájékoztató

Hiteltermékeinkről, lakásvásárláshoz kapcsolódó szolgáltatásainkról további információkat és személyre szabott ajánlatot adatlapunk kitöltésével kaphat. Munkatársaink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

1Az értékbecslési díj visszatérítése egy ingatlanra vonatkozóan érvényes az (első) folyósítást követő 30 napon belül.

22019 április 01. napjától visszavonásig a Hitelintézet nem számolja fel a folyósítási díj 100%-át. A Hitelintézet a fel nem számított folyósítási díj utólagos megtérítését előírhatja az Ügyfél számára, amennyiben a kölcsön szerződött összegének legalább 90%-a nem kerül folyósításra, vagy az Ügyfél a kölcsön összegének igénybevételéről lemond, vagy az Ügyfél a szerződéskötéstől számított 3 éven belül a szerződött összeg 50%-nál nagyobb előtörlesztést vagy végtörlesztést teljesít. Illetve ha a Hitelintézeten kívül álló okokból felmondásra kerül.

32019. augusztus 01. napjától visszavonásig a Hitelintézet visszatéríti a közjegyzői okirat díját legfeljebb 50 000 Ft-ig. A Hitelintézet a közjegyzői okirat átvállalt díjának utólagos megtérítését előírhatja az Ügyfél számára, amennyiben az Ügyfél a kölcsön szerződött összegének legalább 90%- nem kerül folyósításra, vagy az Ügyfél a kölcsön összegének igénybevételéről lemond, vagy az Ügyfél a szerződéskötéstől számított 3 éven belül a szerződött összeg 50%-nál nagyobb előtörlesztést vagy végtörlesztést teljesít, illetve ha a Hitelintézeten kívül álló okokból felmondásra kerül.

4A THM-ek meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, 6 hónapos, 5 és 10 éves kamatváltoztatási gyakoriságú kölcsön esetén, 5 millió forint hitelösszeg és 20 éves futamidő feltételezésével, a 2019. október 01. napjától érvényes kondíciók alapján. A feltételek változása esetén a THM mértéke módosulhat. A THM mutató értéke nem tükrözni a változó kamatozású hitelek kamatkockázatát.

A fent nevezett piaci kamatozású, hitelkiváltási célra nyújtott jelzáloghitelek keretében lehetővé válik jelenlegi meglévő, forintban vagy devizában nyilvántartott jelzálog alapú, lakáscélú kölcsönének kiváltása. Emellett egyéb hitelének, pl. személyi kölcsönének, autóhitelének kiváltására is lehetősége van.

A jelzáloghitelek igényléséhez a fedezetül bevont ingatlanra vonatkozóan vagyonbiztosítás megkötése vagy megléte szükséges. Jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek. A Hitelintézet a bírálat jogát fenntartja. A tájékoztatás nem teljes körű, a termékek kondícióira és a THM-re vonatkozó részletes információkat a vonatkozó Lakossági Jelzáloghitel Hirdetmény, a Lakossági Jelzáloghitelezés Általános Szerződési Feltételei, valamint a Pénzügyi Szolgáltatási Üzletszabályzat tartalmazza. Jelen tájékoztatóban szereplő fogalmak részletes leírása megtalálható a Hitelintézet honlapján a Fogalomtár menüpontban.