Főoldal/
Magánszemélyek / Hitelek / Kiegészítő termékek / Csoportos Hitelfedezeti Személybiztosítás
Nyomtatási nézet

Csoportos Hitelfedezeti Személybiztosítás

A Csoportos Hitelfedezeti Személybiztosítás különleges életbiztosítást jelent akkor, ha tragédia történik a családban, mert a Biztosító akár a teljes fennálló tartozást kifizeti a Bank részére.

A Takarék Kereskedelmi Bank - bankszámla-szolgáltatásához kapcsolódóan - Csoportos Hitelfedezeti Személybiztosítási szerződést kötött az Allianz Hungária Biztosító Zrt-vel, amelyhez Ön is kedvező feltételekkel csatlakozhat.

Mit érdemes tudni a biztosításról?

A Takarék Kereskedelmi Bank által kínált biztosítási szolgáltatás csoportos hitelfedezeti életbiztosítás, mellyel balesetből vagy közlekedési balesetből eredő haláleseteknél a biztosítói kárkifizetés jogosultja az Ön által meghatározott, a bankszámlán kedvezményezettként megjelölt személy lesz.

A biztosítási szolgáltatás díja mindössze az Ön mindenkori tartozásállományának 0,45 ezreléke havonta. Ez azt jelenti, hogy 1 millió forintos kölcsöntartozás esetén a biztosítási díj havonta 450 Ft kiadást jelent.

A(z) Csoportos Hitelfedezeti Személybiztosítás az Takarék Kereskedelmi Bank Zrt. terméke.

Számoljon velünk!

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Igényeljen lakáshitelt a Takarék Kereskedelmi Banknál!

Minden együtt van az új otthonához

Vegye igénybe a Takarék Kereskedelmi Bank hiteleit, melyekkel egy helyen intézhet mindent, ami az új lakás építéséhez vagy új lakás vásárlásához szükség lehet

Akár 10 millió Ft CSOK támogatással!

Részletek

Kalkulátorok

Ellenőrizze egyszerűen jogosult-e a CSOK-ra!

Ellenőrizze egyszerűen, hogy jogosult-e kamattámogatott hitelre!