Főoldal/
Magánszemélyek / Hitelek / Online Dosszié
Nyomtatási nézet

Online Dosszié

2015. szeptember 01. napjától érhető el az Online Dosszié, amely kényelmesebbé és gyorsabbá teszi Ügyfeleink számára a kezdeti hitelügyintézést, valamint a Családi Otthonteremtési Kedvezményének igénylése esetén is segítséget nyújthat.

1. Az Online Dosszié lényege

 • Az elsődleges cél a bankfiókhoz benyújtandó dokumentumok átvétel előtti elektronikus ellenőrzése.
 • Az alkalmazás segítségével az Ügyfelek a tanácsadóink segítségével megjelölt, az igényléshez szükséges dokumentumokat saját otthonukban és szabadidejükben kényelmesen feltölthetik a dossziéba, miután papír alapon kitöltötték, majd gépre lementették vagy lefényképezték azt.
 • A feltöltött dokumentumokról az érintett tanácsadó azonnal értesítő e-mailt kap, mely után 24 óra áll a rendelkezésére, hogy ellenőrizze azokat, és azok megfelelőségéről vagy pótlandó hiányosságáról visszajelezzen az Ügyfeleink részére, akik erről ugyancsak értesítést kapnak e-mailben.
 • A folyamat mindaddig tart, amíg az összes előírt dokumentum feltöltésre és elfogadásra kerül, ezután van csak szükség a dokumentumok személyes beadására a bankfiókban, ahol megtörténik azok hivatalos átvétele.

2 .Jellemzők

 • Az Online Dosszié a jelzáloghitelek és a CSOK – „szocpol” tekintetében használható.
 • A dosszié Ügyfeleink kérelmére bankfióki tanácsadó által kerül létrehozásra, mely megtörténtéről azonnal üdvözlő e-mail érkezik részére, benne az alkalmazás linkjével, valamint kap egy sms-t az első belépést szolgáló jelszóval.
 • Minden dossziéban feltüntetésre kerül a dosszié létrehozójának neve és telefonos elérhetősége, mint személyes tanácsadó.
 • Egy dossziéban több, párhuzamosan futó ügylet is kezelhető és itt feltölthetőek a fedezetül ajánlott ingatlanok tulajdoni lapja is.
 • Saját dossziéját okostelefonjáról is elérheti és azzal is tölthet fel dokumentumokat. (A telefonon nem letölthető alkalmazásként funkcionál a program, hanem a böngészőbe beírt link segítségével.)
 • Dossziéját az adott fiókban minden tanácsadó láthatja, így a kiszolgálás rugalmasan zajlik.
 • A feltöltési és ellenőrzési folyamat a dokumentációs csomag bankfiókban történő átvételéig tart.
 • A dokumentumok átvétele után a hiteligénylés folyamata a jelenlegi, normál módon folytatódik.

3. Miért előnyös és célszerű az Online Dosszié?

 • nincs sorban állás
 • díjmentes
 • benyújtás előtt ellenőrzött dokumentumok
 • minimalizált hiánypótlás
 • rövidebb átfutási idő

4.További tájékoztatás

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. Kérjük, a részletekről tájékozódjon a Takarék Kereskedelmi Bank bankfiókokban, vagy a Takarék honlapján, a www.takarek.hu oldalon, ahol az Online Dossziéban kezelhető termékeinkre vonatkozó hirdetményt, jogosultság kalkulátorokat, valamint Lakossági Hitelezési Üzletszabályzatot is megtalálja.

A választandó hitel összegének meghatározásához mindenekelőtt számítsa ki a hiteltörlesztésre tartósan rendelkezésre álló jövedelmet. Gondolja végig, hogy háztartásának jövedelméből mennyit tud a hitel törlesztésére fordítani, illetve az egyes jövedelmekre mennyire számíthat tartósan.

Javasoljuk, hogy hitelfelvétel előtt tájékozódjon a hitelek, finanszírozási lehetőségek különböző fajtáiról, azok kondícióiról! Ebben segítségére lehetnek a Takarék Kereskedelmi Bank bankfiókjainak munkatársai vagy a TeleBank (+36-1-3344-344) ügyfélszolgálata. További hasznos információkat tudhat meg a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Felügyeleti honlapján található hitel- és lízing termékválasztó programjából (http://felugyelet.mnb.hu/fogyasztoknak/bal_menu/ptilekerdezo), illetve az MNB hitelfelvétellel kapcsolatos, egyéb információkat tartalmazó oldalairól.

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy a Bank a hitelbírálat jogát fenntartja, és bármely, támogatással érintett hitel, illetve a CSOK csak a vonatkozó jogszabályokban meghatározott jogosultsági feltételeknek való megfelelés esetén folyósítható!


A hirdetésben szereplő Családi Otthonteremtési Kedvezmény Magyarország Kormánya által nyújtott támogatás. A hirdetésben szereplő hitel a Magyarország Kormánya által nyújtott Családi Otthonteremtési Kedvezmény támogatáshoz kapcsolódik

Számoljon velünk!

Kérdése van?

Hívjon minket

Hívjon minket!

06 1 3344 344

Bankfiók és ATM kereső

Igényeljen lakáshitelt a Takarék Kereskedelmi Banknál!

Minden együtt van az új otthonához

Vegye igénybe a Takarék Kereskedelmi Bank hiteleit, melyekkel egy helyen intézhet mindent, ami az új lakás építéséhez vagy új lakás vásárlásához szükség lehet

Akár 10 millió Ft CSOK támogatással!

Részletek

Kalkulátorok

Ellenőrizze egyszerűen jogosult-e a CSOK-ra!

Ellenőrizze egyszerűen, hogy jogosult-e kamattámogatott hitelre!